3D Printing Service   

Bedrijven


Bedrijven kunnen veel baat hebben bij het gebruik van een 3D Printer, echter is niet ieder bedrijf in het bezit van een 3D Printer. Vooral niet als uw bedrijf maar een kleine behoefte heeft aan 3D geprinte objecten, u hoeft daarvoor geen 3D Printer aan te schaffen. HP Proto & Prints bied hierin uitkomst, voor al uw wensen bieden wij een oplossing op maat. Bent u op zoek naan een klein onderdeel dat exact moet passen, of een gedetailleerde maquette van een gebouw? Twijfel niet en kijk wat HP Proto & Prints voor uw bedrijf kan betekenen.


 

Enkele voorbeelden van branches die baat hebben bij onze diensten zijn:


- Artsen, Fysiotherapeuten en Verloskundigen maken gebruik van kunsstof medische modellen, braces en diverse soorten protheses.

- Dierenarts praktijken kunnen patiënten op maat gemaakte protheses, braces en spalken aanbieden.

- Architecten hebben gedetailleerde maquettes nodig om deze te presenteren aan een opdrachtgever..

- Mode-ontwerpers kunnen een collectie aanvullen met kunststof accessoires en schoenen. 

- Juweliers kunnen naast de gangbare materialen ook een exclusieve kunststof hars sieraden lijn creëren.

- Dierenartsen zoeken vaak een oplossing voor bijvoorbeeld een hond dat geen pootje meer heeft, een pootbrace bied uitkomst zodat het dier weer een normaal leven kan leiden.

- Binnenhuisarchitecten krijgen meer mogelijkheden tot het inrichten van een woning of winkelpand, en kunnen de wensen van de klant echt waarmaken met bijvoorbeeld custom made verlichting.

- Kunstenaars kunnen hun ontwerpen met een 3D Print tastbaar makeneen mal laten maken voor een kunstwerk.

- Ondernemers kunnen in hun huisstijl een logo laten printen, visitekaartjeshouders en kunststof paperclips voorzien van het logo.