3D Printing Service   

Over ons 


HP Proto & Prints is een 3D print service gevestigd in Eindhoven dat is gespecialiseerd in 3D printen, 3D scannen en 3D design voor particulieren en bedrijven. Tevens bieden wij begeleiding aan in de ontwikkeling van prototypes om uw idee te kunnen realiseren. HP Proto & Prints werkt met hoogwaardige FDM en DLP printers met een bouwvolume van maximaal 300 x 300 x 420 mm, hoge kwaliteit filament en hars.
U kunt er voor kiezen een ontwerp door ons te laten maken of u upload uw eigen STL of OBJ bestand via de knop: Vraag hier je offerte aan. U komt uit bij een formulier waarbij u uw gegevens kan invoeren, uw persoonlijke wensen en eventueel uw ontwerp. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij contact met u op om uw aanvraag verder te concretiseren.


3D Printen

Onze 3D Printers printen al uw 3D ontwerpen zeer gedetailleerd in het door u gewenste materiaal of kleur, wij gebruiken alleen het beste 3D printer filament en hars. Voordat wij gaan printen word uw ontwerp zorgvuldig op fouten gecontroleerd en eventueel hersteld om een optimale print te kunnen garanderen! Zo kunt u uw eigen 3D print laten maken zonder de hoge kosten voor de aanschaf van een 3D Printer.

3D Prototypes 

Ieder product begint in de eerste instantie als een prototype, door een prototype 3D te laten printen krijgt u meer inzicht in de functionaliteit van uw product. Ook kunt u in een vroeg stadium eventuele fouten in uw product herstellen zodat deze sneller gereed is voor productie! Onze 3D printservice staat klaar u verder te helpen bij de ontwikkeling van uw project.

3D Scannen

Een 3D-scanner is een apparaat dat met hoge snelheid reflectorloos objecten inmeet. Het resultaat is een wolk van miljarden meetpunten; de pointcloud. Laserscanners worden vaak ingezet wanneer snelheid, volledigheid en maataccuratie van groot belang zijn. Met onze 3D Scanners zijn vrijwel alle voorwerpen in te scannen zelfs een 3D print van jezelf! Wij bewerken de scan zodat deze in een goede kwaliteit kan worden geprint.

3D Design

Ontwerpen in 3D is een techniek die in steeds meer branches wordt gebruikt. Het omschrijft het weergeven van een idee of object in drie dimensies: hoogte, breedte en diepte. Een idee voor een 3D print maar niet de mogelijkheid of kennis met software een ontwerp te maken? Wij helpen u graag, bespreek met ons wat u graag wilt hebben en wij maken het voor u mogelijk.